Amber AertssenMijn naam is Amber Aertssen. Ik heb eigenlijk altijd al interesse gehad in fotografie, maar ik ben er sinds 3 jaar pas echt serieus mee bezig.

Het begon allemaal met mijn kleine digitale speelgoed camera. Hiermee maakte ik altijd foto's van de hond en de bloemetjes in de tuin. Toen ik een jaar of 13 was, ging ik een beetje experimenteren met de fotocamera van mijn moeder. In corona tijd vond ik het leuk om mee te doen met een lokale foto wedstrijd. Op deze manier kijk je toch anders naar dingen.

Vrienden van ons vroegen of wij wat familie foto's konden maken van hun en dat vond ik natuurlijk super leuk om te doen. Na deze foto-shoot, ging de camera eigenlijk overal mee naar toe! Nu ik wat ouder ben en een baantje heb, kon ik gaan sparen voor een wat professionelere camera en die heb ik ook gekocht.

Ik vind het leuk om met natuurlijk licht te werken, dus lekker buiten in de natuur. Dieren vind ik het leukste om vast te leggen, want dit is toch wel een uitdaging, maar mensen op de foto zetten vind ik ook erg leuk om te doen!